Tilskud

Der er mange fordele ved energioptimering af din produktion og mange penge at spare, hvis du søger om tilskud hos os i forbindelse med energirenoveringen.

GreenTech Advisor sørger for at din virksomhed eller landbrug får det maksimale tilskud til produktionsændringer, som giver en energibesparelse.

GreenTech Advisor's administration sørger for at beregne og ansøge om det maksimale tilskud til din opgave, samt overfører tilskuddet direkte til din virksomhed.

Størrelsen på tilskuddet er individuelt for hver enkelt energioptimering, og kan derfor variere fra sag til sag. Men hos GreenTech Advisor er du sikker på altid at få det maksimale tilskud.

Energioptimeringstilskud

Din virksomhed eller dit landbrug kan få tilskud til en række former for energioptimering, indenfor bygninger, kontorer, installationer og produktionsanlæg.

Der er mange fordele i at foretage energiforbedringer i din produktion. Stigende energipriser, ændringer i klimaet og det forhold at energiforbedringer kan være med til at optimere din produktion, er blot nogle af grundene.

Ventilation
GreenTech Advisor tilbyder et attraktivt tilskud, hvis du investerer i et stort ventilationsanlæg til f.eks. svinebrug. Investeringen i et ventilationsanlæg resultere i en væsentlig energibesparelse som du kan få et lukrativt tilskud for.

Isolering
Isolering og efterisolering af dine produktions- og lagerlokaler er en god investering, der gør dig mindre afhængig af de stigende energipriser.

Teknisk isolering af f.eks. fabriksanlæg er ligeledes en god investering, da det en yderst effektiv energiforbedring som du kan få et rigtig fint økonomisk tilskud til.

Kontakt os omkring dine muligheder

GreenTech Advisor giver dig den bedste løsning med det maksimale tilskud og den korteste tilbagebetalingstid. Er du interesseret i, at høre mere omkring mulighederne for din virksomhed - eller har du spørgsmål - er du altid velkommen til at kontakte os.
© GreenTech Advisor A/S.
All rights reserved.

Adresse

Amaliegade 15
1256 København K.

Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.