GreenTech Advisor A/S

- Dansk med international snitflade

GreenTech Advisor A/S arbejder med grøn omstilling i Danmark men har også en international snitflade, hvor vi arbejder med projekter, som har den rette grønne profil.

Vi er meget interesseret i at gøre Danmark og verden lidt grønnere – og hvis vi samtidig kan hjælpe til at andre få lidt bedre levevilkår, så er glæden dobbelt.

Vi arbejder med CSR og har flere projekter på tegnebordet specielt i Afrika, hvor vi kan gøre en forskel ved at involvere lokale partnere fra jord i Afrika til bord i Europa.

Vi synes nemlig ikke det gør noget at skabe vækst i Afrika ved at hjælpe afrikanerne til at komme ind på det europæiske marked – og samtidig bidrage med arbejdspladser i Danmark.

Har du et projekt?

GreenTech Advisor vil gerne støtte op om projekter med den rette grønne profil. Er du interesseret i, at høre mere omkring mulighederne for dit projekt- eller har du spørgsmål - er du altid velkommen til at kontakte os.

Danske og internationale projekter

- med grøn profil

COtwo udskifter olie-, gasfyr og fjernvarme til varmepumper
Wefri A/S og GreenTech Advisor A/S har stiftet COtwo.dk, og har fra 2021 i samarbejde med Energistyrelsen og forskellige aktører, hjulpet danske boligejere og virksomheder med at skifte fra olie-, gasfyr og fjernvarme til grønne varmepumpeløsninger.

Solcelleparker og AC-Sun på Cypern
GreenTech Advisor Ltd Cyprus arbejder med etablering af solcelleparker på Cypern i samarbejde med EU’s grønne fonde og har i 2022 etableret de første AC-Sun anlæg for også at gøre Cypern grønnere.

Solceller i UAE
GreenTech Advisor DMCC er et selskab baseret i Dubai og som projekterer greentech projekter i Mellemøsten herunder solcelleanlæg i Dubai og Abu Dhabi.

Grøn energi i Etiopien, Tanzania og Sydafrika
GreenTech Advisor DMCC er i projektfasen med at opbygge grønne energiløsninger til Zimbabwe, Tanzania og Sydafrika.

Kontakt os omkring dine muligheder

GreenTech Advisor giver dig den bedste løsning med det maksimale tilskud og den korteste tilbagebetalingstid. Er du interesseret i, at høre mere omkring mulighederne for din virksomhed - eller har du spørgsmål - er du altid velkommen til at kontakte os.
© GreenTech Advisor A/S.
All rights reserved.

Adresse

Amaliegade 15
1256 København K.

Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.