GreenTech Advisor A/S

Vi energioptimerer
Danmark

9 ud af 10 virksomheder kan energioptimere. Er din virksomhed en af dem?

Ved at energioptimere bygninger, kontorer, installationer og produktionsanlæg, opnår din virksomhed følgende fordele:

  • Du fremtidssikrer dine bygninger, kontorer, installationer og produktionsanlæg
  • Du kommer på forkant med krav til energioptimering af bygninger og installationer
  • Du forbedrer din økonomi og afkast af investeringer
  • Du imødekommer nuværende og fremtidige stakeholder-interesserer
  • Du forbedrer din virksomheds grønne regnskab
  • Du øger din virksomheds markedsføringsværdi, som en grøn og energirigtig virksomhed

Energioptimering

- med øje for bundlinjen

Flere virksomheder oplever et øget krav til omkostningsminimering. Dertil kommer en række miljøkrav fra staten og dine stakeholders.

GreenTech Advisor er en full serviceprovider inden for energioptimering af bygninger, kontorer, installationer og produktionsanlæg. Vi følger hele processen fra start til slut.

GreenTech Advisor analyserer din virksomheds energiforbrug og foretager økonomiske beregninger, som viser, hvor meget din virksomhed kan spare. Vi udarbejder til sidst en energirapport, som kan danne vidensgrundlag for, hvordan din virksomhed bedst kan energioptimeres.

Om GreenTech Advisor

GreenTech Advisor er en full serviceprovider, indenfor energioptimering af bygninger, kontorer, installationer og produktionsanlæg. GreenTech Advisor arbejder med mangeårig konsulent- og brancheviden samt fagmandsekspertise.

GreenTech Advisor følger hele processen fra start til slut. Dvs. forudgående energigennemgang, præsentation med overblik og energipotentiale, fuld projektstyring fra udbud til færdiggørelse, løbende kvalitetskontrol, samt energieftertjek og serviceaftaler.

GreenTech Advisor er altid opdateret og på forkant med de nyeste tiltag, gennem løbende dialog med energibranchens aktører. Sammen præger vi udviklingen på energiområdet i almindelighed og på energiforbedringer i særdeleshed.

Kontakt os omkring dine muligheder

GreenTech Advisor giver dig den bedste løsning med det maksimale tilskud og den korteste tilbagebetalingstid. Er du interesseret i, at høre mere omkring mulighederne for din virksomhed - eller har du spørgsmål - er du altid velkommen til at kontakte os.
© GreenTech Advisor A/S.
All rights reserved.

Adresse

Amaliegade 15
1256 København K.

Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.