Solceller

Bolig- og erhvervstage samt solcelleparker

Solcellepaneler fra Greentech Advisor, producerer elektricitet direkte fra solen og kan både sættes op på erhvervsbygninger som stalde, og produktionsbygninger, boligtage samt som anlæg direkte på jorden eller større solcelleparker.

Man skelner oftes mellem nettilsluttede (on-grid) solcelleanlæg og off-grid solcelleanlæg. Off-grid anlæg kaldes også ø-drift-solcelleanlæg og er ikke tilsluttet elnettet og ofte lagrer strøm i batterier til drift, når solen ikke skinner.

Et solcelleanlæg er sammensat af række solcellemoduler, som er koblet sammen. Der er i princippet ingen begrænsninger for anlæggets størrelse dog har staten pt (2023) en strafafgift på erhvervsanlæg over 50 kw. Ellers er det den ønskede effekt og fysiske muligheder, der er afgørende for anlæggets størrelse.

For at solcellerne kan sluttes til elnettet, skal jævnstrømmen omformes i en inverter, der omdanner strømmen til 230 volt vekselstrøm. Har du solceller på flere tagflader, så bør du anskaffe flere invertere, dvs. én til hver tagflade. Paneler kan i øvrigt opsættes på både almindelige skrå tage, men også flade tage med montering, som giver den største effekt

Greentech Advisor har vores egen sourcing af paneler, invertere og monteringsanlæg og derfor meget fleksible til at finde den præcise løsning, som passer jeres eksisterende boliger og ejendomsbygninger eller projekter på jorden.

Kontakt os omkring dine muligheder

GreenTech Advisor giver dig den bedste løsning med det maksimale tilskud og den korteste tilbagebetalingstid. Er du interesseret i, at høre mere omkring mulighederne for din virksomhed - eller har du spørgsmål - er du altid velkommen til at kontakte os.
© GreenTech Advisor A/S.
All rights reserved.

Adresse

Amaliegade 15
1256 København K.

Kontakt

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.