GreenTech Advisor A/S

- Dansk med international snitflade

 

GreenTech Advisor A/S arbejder med grøn omstilling i Danmark men har også en international snitflade, hvor vi arbejder med projekter, som har den rette grønne profil.

Vi er meget interesseret i at gøre Danmark og verden lidt grønnere – og hvis vi samtidig kan hjælpe til at andre få lidt bedre levevilkår, så er glæden dobbelt.

Vi arbejder med CSR og har flere projekter på tegnebordet specielt i Afrika, hvor vi kan gøre en forskel ved at involvere lokale partnere fra jord i Afrika til bord i Europa.

 

Vi synes nemlig ikke det gør noget at skabe vækst i Afrika ved at hjælpe afrikanerne til at komme ind på det europæiske marked – og samtidig bidrage med arbejdspladser i Danmark.

Danske og internationale projekter

- med grøn profil

Varmepumper frem for oliefyr i Danmark

GreenTech Advisor A/S indledte et samarbejde med Energistyrelsen og Solar A/S omkring Fyrfyret.dk indtil videre frem til 2020.


Solceller i UAE

GreenTech Advisor DMCC er et selskab baseret i Dubai og som projekterer greentech projekter i Mellemøsten herunder solcelleanlæg i Dubai og Abu Dhabi.


Grøn energi i Etiopien, Tanzania og Sydafrika

GreenTech Advisor DMCC er i projektfasen med at opbygge grønne energiløsninger til Zimbabwe, Tanzania og Sydafrika.


GreenTech Advisor i Kina

GreenTech Advisor A/S arbejder med greentech projekter i Shanghai, Kina og deltog i statsbesøget.

groent trae

Har du et projekt?

GreenTech Advisor vil gerne støtte op om projekter med den rette grønne profil. Er du interesseret i, at høre mere omkring mulighederne for dit projekt- eller har du spørgsmål - er du altid velkommen til at kontakte os.


Powered by Greentechadvisor.dk | Amaliegade 15 | 1256 København K. | Telefon 5133 6303 | CVR: 3458 0219 | Info@greentechadvisor.dk